BV HEEL 3 – BV HEEL/BC HEYTSE COMBI: 0-8

In de eerste uitvoering van deze wedstrijd in het verre Heytse werd door BV Heel 3 nog 2 punten terecht weggesnoept. Heel/Heytse was dus gewaarschuwd dat het niet te licht moest denken over deze wedstrijd. Het wedstrijd formulier werd opgetekend en gestart met de dubbelspelen. Tymen en Ruud waren voor deze gelegenheid een duo. Dit mede omdat Luc niet meespeelde. Tegen Maikel en Patrick troffen ze een leuke tegenstander. Echter hadden beide heren te weinig antwoord in de wedstrijd. Misschien wat ritme dat nog mist. Wel terecht gewonnen door de tegenpartij. Maurice en Ralf troffen een zwaar duo in Erik en Jan-Paul. De eerste set gingen beide heren nog goed mee en wisten 16 punten te pakken. Helaas was de 2de set iets minder waardoor er geen kans was op een 3de set.

De wissel werd gemaakt en Tymen en Ralf speelden tegen Jan-Paul en Patrick. Toch liep het niet bij beide heren. De Frameboy chemie was even uitgewerkt, enfin, met 2 straight sets moest de dubbel gelaten worden aan Patrick en Jan-Paul. Ruud en Maurice, die ook een zware tegenstander kregen in Maikel en Erik, dolven helaas ook het onderspit in de dubbel. Hetzelfde verloop als de heen wedstrijd, 0-4 na de dubbel spelen. Met ook nog de enkels te gaan weet BV Heel 3 dat er wel nog wat te halen valt.

Maurice wist in Heytse nog te winnen van Erik. Dat heeft Erik toch lang parten gespeeld. Gebrand op revanche liet hij van Maurice weinig heel (spreekwoordelijk dan). In 2 sterke sets haalde Erik zijn revanche. We hopen dat Erik nu weer wat beter slaapt, toch Erik? Ruud speelde tegen Jan-Paul en speelde een sterke 1ste set. Ongemeen spannend tot het eind moest Ruud hem op t laatst toch afstaan aan Jan-Paul met 21-19. In de 2de set ging het helaas niet meer als in de 1ste set waardoor deze ook verloren ging.

De voor de gelegenheid geselecteerde enkelspeler (Ralf) die dit normaal nooit doet, liet even zien dat je hem niet zomaar moet onderschatten. Ook al is enkelen niet zijn sterke kant, hij wist het Patrick met vlagen zeer moeilijk te maken. De eerste set werd zelfs met 21-13 gewonnen. Echter was het Patrick die met zijn lengte op het laatste moment toch een antwoord had op het spel van Ralf. In 3 sets verloor Ralf maar nipt.

De laatste partij was die tussen de 2 eerste heren van beide teams. Ook al kennen de heren elkaar door en door, toch wisten ze er een spannende pot van te maken. In de 1ste set had Maikel nipt de overhand. Het bleef gelijk gaan maar Maikel verzaakte niet waardoor met 21-19 gewonnen werd. Tymen herpakte zich duidelijk in de 2de set. Waar het in het begin gelijk opging zette hij aan waardoor hij flink uitliep. Maikel geloofde het wel in de 2de set en ging voor de 3de. Deze beloofde toch wel wat vuurwerk. Zelfs een duikredding van Tymen bij een stand van 6-7 die bij de toeschouwers aan de kant een applaus losweekte. Toch was het op het allerlaatst dat Maikel die in de slotfase orde op zaken stelde en de overwinning binnen kon slepen.

Uiteindelijk 8-0 voor het uitspelende team. Voor Heel/Heytse geld dat ze nog mee doen in het kampioenschap, maar dat het nog zeer spannend word. BV Heel 3 concentreert zich vooral op de laatste partijen om daar wat moois van te maken om deze bittere nasmaak weg te spoelen. Overigens was het nog lang gezellig in de kantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *