Seizoen 2018 / 2019 gestart voor BV Heel

Na de zomerstop van een 6 tal weken staat het nieuwe seizoen, 2018 2019 op het punt van beginnen. Op maandag 20 augustus stond de eerste speelavond op het programma welke goed bezocht werd door alle spelende leden.
Het aankomende seizoen beloofd voor BV Heel een mooi seizoen te worden, gezien het niet met 3 teams zoals vorig seizoen, maar met maar liefst 4 teams zal deelnemen in de RCML competitie!

BV Heel heeft 2 mix teams weten te formeren, BV Heel 1 komt uit in Mix 3 en BV Heel 3 komt uit in Mix 4. Daarnaast heeft BV Heel een herenteam, genaamd BV Heel 2 en zal het met een combi team in samenwerking met BC Heytse uitkomen in de hoogste afdeling, Heren 1.Het belooft dus een druk competitie seizoen te worden en natuurlijk hopen we op goede resultaten van onze teams.

Dit jaar hebben enkele ervaren leden ook trainingen uitgezet voor de spelers die graag wat bij willen leren van het badminton. Denk hieraan aan slagtechniek en positie op de baan tijdens de rally.

Naast de baan is BV Heel ook actief, want het heeft een heus weekend georganiseerd naar het Duitse Kelberg in oktober. Met de verschillende uitjes zal vooral het clubgevoel centraal staan. Er staan ook nog een aantal andere activiteiten op de agenda, dus ook buiten de banen om is BV Heel actief.

Als laatste willen we natuurlijk iedereen een goed seizoen toewensen met sportieve successen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *