BV Heel 3 ook het vervolg van de competitie goed onderweg

Na een periode waarin BV Heel 3 geen wedstrijd heeft gespeeld waren er deze week 2 wedstrijden voor de spelers van Heel 3. Ze moesten thuis spelen tegen Donderslag uit Roermond en daarna uit bij BC Heytse.

De wedstrijd in Heel tegen donderslag liet BV Heel 3 zien dat het best meekan in deze competitie. De groei (zeker bij de dames) is goed te zien. De dames wisten de dubbel binnen te halen wat een geweldige prestatie is. Een van de singels bij de dames ontaarde in een ware veldslag want beide dames gaven niet op wat resulteerde in een 3 sets durende cliffhanger. Helaas was voor BV Heel de uitslag iets minder want die wedstrijd werd verloren. Wel wist BV Heel met maar liefst 6-2 te winnen van Donderslag! Goed gedaan.

Daarna moest woensdag (6 dagen na de vorige match) in Heytse worden gespeeld tegen het altijd lastige heytse. De tegenstanders traden aan met 3 dames. Toch beet Heel goed van zich af. Hoewel de dames dubbel helaas verloren werd wisten de heren de dubbel wel te verzilveren. Beide mix duels werden met afgetekende cijfers gewonnen. In de single had mart het ontzettend lastig tegen een stugge Robert, maar wist met zijn doorzettingsvermogen toch de wedstrijd te pakken. Paul haalde zijn single eenvoudig binnen. Beide dames kwamen in de single helaas net wat te kort. Toch kan men tevreden terugkijken met een 5-3 overwinning uit in Heytse. Weer een overwinning erbij.

Volgende wedstrijd is op 13 december in Heel spelend tegen de Polslag uit Kessel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *