Jumbo sportactie levert BV Heel 227 euro op!

De afgelopen weken hield Jumbo Roel Heerschap te Heel een actie waarin het lokale sportclubs de kans gaf door middel van een punten systeem om extra geld te verdienen voor de clubkas. Ook BV Heel heeft hieraan deelgenomen. Immers zijn alle extraatjes welkom in deze tijden.

De initiële prijzenpot bedroeg maar liefst 7.500 euro, maar werd in de loop van de actie opgehoogd naar 10.000 euro gezien de grote belangstelling voor de clubs in deze regio. Een mooi gebaar van de winkelketen die zo haar steentje bij wil dragen aan het verenigingsleven in Leudal en Maasgouw.

Op vrijdag 6 april 2018 werd met een heuse prijsuitreiking in de winkel te Heel bekend gemaakt hoeveel geld de verschillende clubs hebben binnengehaald met de verzamelde punten. Voor BV Heel was het een bedrag van 227,72 euro! Een zeer welkom bedrag in voor onze kas.

Namens BV Heel willen we iedereen bedanken die zijn of haar punten in de bus van BV Heel heeft gedoneerd in de winkel, of digitaal heeft verzilverd. Ook dank aan Jumbo Roel Heerschap voor deze kans om een extraatje bij te verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *