40 Jarig bestaan BV Heel

Het jaar 2018 staat in het teken van het 40 jarig bestaan van de club BV Heel.
Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is de club bezig een aantal activiteiten te organiseren.

Deze pagina zal gedurende de tijd nog worden geupdate met de laatste informatie.

Barbecue 2018: zaterdag 30 juni, een en al gezelligheid dus mis het niet!

Het einde van het seizoen is ook dit jaar weer gekenmerkt door de bijna traditionele barbecue. Elk jaar is dit nog zeer in de smaak gevallen, zowel de gezelligheid als het eten. Dit jaar wordt er nog een voorafgaande activiteit toegevoegd in de vorm van een speelmiddag alvorens we de verloren kilo’s in ruime mate kunnen goedmaken.

’s Middags zal er in een vorm gebadmintond worden in de sporthal te Heel. De onderliggende aard is vooral gezelligheid, dus we zullen ook enkele ludieke elementen toevoegen aan het immers bekende spelletje badminton. Tussendoor zijn er wat versnaperingen en drinken.

’s Avonds zal er in huize Verdonschot (st. Antoniusstraat 9 te Panheel, achterom) weer een heuse barbecue worden gehouden. Aan ieder wat wils zal worden gedacht. Van verse salades, stokbrood, stukjes vlees, vis en natuurlijk drank zal in ruime mate worden voorzien. De opgave hiervoor zullen we enkele weken voor de barbecue beschikbaar maken zodat er met inkopen rekening kan worden gehouden met het aantal personen. Ook eventuele dieetwensen kunnen worden aangegeven bij ‘der Grillmeisster’.  Tot laat in de avond zullen de grillen blijven pruttelen. Vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken met het maken van home made salads of meehelpen met het opbouwen en opruimen zijn van harte welkom.

Oktober 2018: Weekendje weg Kelberg (in de Duitse Eiffel)

Op 5 6 en 7 oktober 2018 zal BV heel een weekendje verblijven in het Duitse Kelberg. Een gezellige activiteit die al eerder een groot succes was.
Freizeitheim Kelberg ligt in een rustige bosrijke omgeving in de Duitse vulkaan Eiffel. In deze omgeving vind je onder andere de Nürnbergring met zijn befaamde nordschleiffe, Gerolstein bekend van zijn mineraalwater, een wildpark in de plaats Daun, vele historische kastelen, vulkaanmeren waarvan één in een echte krater (bij Manderscheid), kortom vele bezienswaardigheden.

De accomodatie waar wij zullen verblijven staat met name bekend om zijn mogelijkheid tot kampvuur.

Op vrijdag 5 oktober zal vanaf 15:00 uur de accomodatie worden bemand door onze leden en kan iedereen arriveren. Er zal voor diegene die geen avondeten gehad hebben op deze dag een simpele maaltijd klaarstaan. De avond word gekenmerkt door een kampvuur met een hapje en een drankje, Vooral veel gezelligheid met z’n allen.

Zaterdag 6 oktober start met een ontbijt in de frühstück raum, voor de diehards is er ’s ochtends ‘pittige’ koffie te verkrijgen gezet door onze penningmeester. Nadat iedereen een ontbijt heeft genuttigd zullen we met z’n allen richting Daun trekken naar het wildpark. Een groot varieté aan dieren is daar te bezichtigen, en bij een aantal diersoorten bestaat de mogelijkheid om tussen te lopen. Ook is er een roofvogelshow in het park. Aan de kinderen is ook gedacht, bij het bezoekerscentrum ligt een behoorlijk grote speeltuin.
Na dit bezoek keren we terug naar de accomodatie om daar een maaltijd voor iedereen te verzorgen. Wat het gaat worden is elke keer een verrassing. Na deze maaltijd zal er nog een wandeltocht in de omgeving van de accomodatie worden verzorgd (afhankelijk van het weer) voor diegene die willen om daarna nog gezellig een drankje te nuttigen.

Zondag 7 oktober word eveneens gestart met een ontbijt/lunch om daarna langzaamaan alle spullen in te pakken. met z’n allen zullen we de boel bezemschoom opleveren om vervolgens te terugweg in te zetten naar Heel. Voor een activiteit onderweg zal nog worden gekeken.

De richtprijs hebben de leden middels een opgave formulier gekregen, daarin zitten:
– Kosten accomodatie.
– 2x avond eten en 2x ontbijt / lunch.
– drinken (koffie / thee / fris / bier / wijn / overige).
– toegang tot het wildpark.
– alle overige kosten die gemaakt moeten worden.

je dient zelf te zorgen voor:
– Beddengoed (overtrek, deken/slaapzak, kussen),
– Weekendtas.
– Goede zin en gezelligheid.

Mocht je naast het deelnemen aan dit weekend ook nog bereid zijn mee te helpen in de organisatie hiervan, laat dit snel weten. Hoe meer handen hoe lichter het werk.