Algemeen

Wat is een sportvereniging zonder regelmatig een geheel andere activiteit? Een stuk minder gezellig! Hoewel de meesten van ons bloedfanatiek kunnen zijn met een racket in hun handen zijn ook de andere activiteiten altijd erg populair.

Zo ongeveer een keer in de twee jaar proberen we met de club (spelers en aanhang) een weekendje weg te gaan. Dit heeft de nodige sportieve, educatieve, mooie en vooral gezellige momenten opgeleverd in onder andere de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel. Dit soort hoogtepuntjes hopen we nog veel vaker te organiseren!

Vaste prik is de seizoensafsluiting met een BBQ bij huize Verdonschot. De eerste vakantiekilo’s kunnen er immers het beste aankomen in het gezelschap van clubgenoten! Wanneer we een jaar goede zin hebben, bedenken we echter een sportieve component bij deze afsluitingsactiviteit.

Verder hebben heel wat activiteiten de revue gepasseerd de afgelopen jaren, van gezelligheidstoernooitjes en wandeltochten tot bierproeverijen, bij BV Heel is ook buiten het badminton best iets te beleven! Houd de site in de gaten voor meer info.