BC Weert/Stramproy – BV Heel 1:3-5. BV Heel 1 op weg naar de titel!

Voor BV Heel 1 zijn nu 2 hele spannende wedstrijden aangekomen. Vandaag tegen Weert/Stramproy en een week later thuis de laatste wedstrijd tegen BC Heytse 2. Eerst deze wedstrijd maar eens. De stand is nu als volgt. Concurrent ’t Anker heeft met 1 wedstrijd meer gespeeld 3 punten meer in de rangschikking. Onderling resultaat is in het voordeel van BV Heel 1. Daarnaast heeft BV Heel 1 ook meer wedstrijden gewonnen dan ’t Anker. Sterker, BV Heel 1 heeft nog geen enkele wedstrijd verloren.

Belangrijk is om vandaag zoveel mogelijk punten mee te nemen om zo een gat te creëren met het oog op de laatste wedstrijd. Hoe meer punten voorsprong op ’t Anker, des te minder punten moeten er thuis tegen Heytse behaald worden. Met dat gevoel van lichte spanning trad BV Heel 1 aan met 5 spelers tegen Weert/Stramproy in de sporthal in Weert. En ook in deze hal ligt een houten vloer.

De Heelse equipe wist maar liefst 5 punten te behalen in deze moeilijke omstandigheden wat best een prestatie te noemen is. En ook belangrijk met het oog op een mogelijke titel. BV heel 1 staat nu 2 punten los op directe concurrent ’t Anker en weet als het volgende week 6 punten pakt tegen Heytse 2, ze niet meer in te halen zijn door ’t Anker. BV Heel 1 heeft nu alles in eigen hand. Een dag eerder speelt ’t Anker in Heythuysen tegen BC Heytse 1.

Het zal ongemeen spannend worden en we nodigen dan ook iedereen uit om Donderdag 12 April 2018 het team te komen aanmoedigen naar de titel. Afspraak om 20:00 te sporthal Reutsdael.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *