BV Heel 2 – BC Push 2: 8-0 BV heel deelt een harde tik uit aan BC Push.

Na het verlies in Linne moesten de heren van BV Heel 2 weer aan de bak. Ditmaal tegen Push uit Baexem. Vorig jaar wist BC Push nog een 4-4 gelijkspel mee te nemen uit Heel, dus de heren zijn van tevoren gewaarschuwd. Vooral niet te licht denken over de wedstrijden.

Patrick had van tevoren de wedstrijden ingedeeld en had als eerste herendubbel Ralf samen met Maurice ingedeeld. Tegen Arian en Daan werd de eerste set degelijk gepeeld en ook wel ruim gewonnen. Niet veel aan de hand dus, maar in de 2de set liep het allemaal anders. Vooral Arian werd goed bediend door onze heren waar hij dankbaar gebruik van maakt. Nu moet ook gezegd worden dat het racket van Ralf plots een los handvat had. Dus moest hij met een ander racket spelen die hij niet gewoon was. De 2de set werd dus flink verloren. De ruggen werden geregd voor de 3de set. In het begin liep het gelijk op, maar naar mate de set wisten Ralf en Maurice de druk beter op te bouwen en zo de punten te halen. Het punt blijft in Heel!

Ruud en Tymen kenden een droomstart in de dubbel tegen Fer en Mitchell. Vanaf de service werd meteen druk gezet, waardoor het binnen no time 21-4 stond. In set 2 lieten beide heren de druk wat lopen, maar werd toch met 21-14 gewonnen.

Patrick en Maurice gingen het duel aan tegen Lars en Fer. Deze dubbel kende ook weinig moeite. Toch wist Arian met een aantal goede shuttles nog wat punten te halen voor Push, maar Patrick en Maurice bleken te sterk voor de heren.

Ook de laatste dubbel werd vrij eenvoudig binnen gehaald. Tymen en Ralf kenden met 21-4 en 21-9 geen enkele moeite met Daan en Mitchel. De opponent kwam gewoon te kort op het sterke spel van de heren uit Heel.

Ruud begon zijn single tegen Fer. Verwacht is dat Ruud deze wel binnen haalt, maar ook voor hier geld dat je niet te veel kan onderschatten. Ruud deed dit gelukkig niet en kon zo zijn wedstrijd binnen halen.

Maurice kende in zijn single weer zijn no-merci stand, waarin hij de tegenstander, in dit geval Daan, met vlagen de hoeken van het veld liet zien. Ook hier waren 2 sets nodig om de zege te bezegelen.

Tymen begon daarna zijn single tegen Arian. Solide start wisselde af met veel slordigheden in de eest set waardoor die verloren werd. In de 2de set beet Tymen beter van zich af. Met duidelijke cijfers werd gewonnen. Toch geeft Arian niet zomaar op, want in de 3de set lieten beide heren niets lopen. In een gelijk opgaande set werd het uiteindelijk 21-19 voor Tymen. Toch was hij na afloop niet tevreden over het getoonde spel maar resultaat telt.

Patrick wist tegen Mitchell goed gebruik te maken van zijn lengte en bereik. In 2 straight sets speelde Patrick een prima single. Dus ook het laatste punt blijft in Heel.

Een klinkende 8-0 stond op de borden na de wedstrijd, en al met al was dit niet gestolen maar verdiend. BV Heel 2 is gewoon voor dit BC Push 2 een maatje te groot. De return moet nog gespeeld worden dus daar kunnen de cijfers heel anders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *