Beide mixteams openen seizoen met nipte nederlaag

Voor BV Heel 1 was de openingswedstrijd eentje thuis tegen het nieuwe team van BC Palemig. Een mooie aanvulling in de huidige competitie. BV Heel 1 dat nu uitkomt in de 3de afdeling trad aan met zijn verwachte opstelling, Sanne Nancy Maurice en Patrick.  Het beloofd voor BV Heel 1 een pittig seizoen te worden. Dat was ook te merken in de eerste wedstrijd dat het niveau anders is dan in GD4.
In de eerste match werd de dames dubbel afgewerkt. Daar de eerste set nipt moest worden gelaten aan Palemig werd in de 2de set beter de diepte gezocht. Dat leverde de nodige problemen op voor de opponent waardoor de set gepakt kon worden. In de 3de set moest de verlening worden gespeeld die uiteindelijk met 27-25 verloren werd. Helaas maar goed gespeeld.
De heren kende in hun partij  een degelijke wedstrijd. want in 2 straight sets wonnen de heren hun partij.
Patrick en Sanne hadden in de mix een lastige tegenstander. Helaas voor hun was de tegenstand een maatje te groot waardoor het punt naar Palemig ging.
Maurice en Nancy wisten hun mix daarentegen wel te winnen. In de singels was alleen Patrick die de single won. Alle overige werden helaas nipt verloren. Een 5-3 verlies thuis tegen BC Palemig was het resultaat. Zeker gezien de sterkte van het team was het geen slechte uitslag. Op naar de volgende.

Het nieuwe team BV Heel 3 mocht op zondag ochtend 7 oktober naar Stramproy om daar al in de vroege ochtend hun eerste competitie wedstrijd te spelen. Lize-Lotte, Ellen, Mart en Paul vormde de equipe die het ging opnemen tegen BC Stramproy. De herendubbel werd een mooie 3 setter welke door BV Heel gewonnen werd! De damesdubbel werd helaas verloren. In de singles deed Mart precies wat van hem gevraagd werd, winnen!. Paul speelde wederom een 3 setter, maar moest helaas vroegtijdig vanwege een blessure opgeven. De plaaggeest was vervolgens nog niet klaar met BV heel 3 want ook Ellen kreeg tijdens de single te maken met blessureleed. Daardoor moest ze ook al vroegtijdig opgeven. Hierdoor werd een mix niet meer gestart. De andere mix partij van Mart en Lize-Lotte werd in een 3 setter nog gewonnen! Best knap om 3 punten te halen met 3 wedstrijden die door blessures opgegeven zijn. het nipte verlies met 5-3 is dan ook geen schande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *